Ismerje meg csapatunkat!

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2013-ban. A diploma megszerzését követően fogszabályozásból szakvizsgát tettem. 
Szakmai gyakorlataimat a madridi Universidad European, valamint az egyesült államokbeli University of Buffalo-n végeztem. A külföldön eltöltött közel egy év alatt megszerzett tudást igyekszem a mindennapi gyakorlatba átültetni és alkalmazni. Rendszeres résztvevője vagyok hazai és külföldi konferenciáknak, továbbképzéseknek. Törekszem arra, hogy minél széleskörűbb szemléletmódot szerezzek. A szegedi Fogorvostudományi Karon részt veszek a fogorvostan-hallgatók elméleti és gyakorlati oktatásában is.
Munkám során mindig próbálok oldott hangulatot teremteni. A legfontosabb számomra az, hogy a pácienseim ragyogó mosollyal, gyógyultan, és elégedetten hagyják el a rendelőt.

Szakterület:

általános fogászat / fogszabályozás

Beszélt nyelvek:

angol / spanyol / német
 

fogorvos, szakterület: esztétikai fogászat, frontfog restaurációk

2017 júniusában végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Már a tanulmányaim megkezdésekor kiemelten érdekelt a konzerváló fogászat ezen belül is a biomechanika és az esztétikai fogászat. A 2015/2016-os tanév őszi szemeszterét az olaszországi Chietiben töltöttem a G. d'Annunzio egyetem Konzerváló Fogászati Tanszékén. Itt volt lehetőségem a konzerváló fogászati biomechanikai ismereteimet egy másik ország tanításai szerint is gyarapítani. Ezt a szakmai gyakorlati lehetőséget a IX. Jules Allemand Trophy Nemzetközi Anatómiai Rétegző Verseny első díjaként nyertem el.
Azóta is ez iránt a téma iránt érdeklődöm ami által célom, hogy minden páciens számára egy tartós, funkcionális és esztétikus megoldást találjak a fogak helyreállítására.

fogorvos, szakterület: endodoncia, fogmegtartó kezelések

 A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán végeztem, mint fogorvos. Az egyetemi oktatásban részt véve körvonalazódott bennem, hogy a konzerváló fogászat és endodoncia, illetve a fogpótlástan témakörök képezik az érdeklődési köröm. Munkám során számomra a páciens komfortérzete és a munkám minősége a leginkább fontos. Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak rossz élményt nyújt egy fogorvosi rendelő ajtajának átlépése. Bízom benne, hogy ezt az elképzelést meg tudom változtatni és elégedetten, egy jó élménnyel távozik majd.

fogorvos, parodontógus szakorvos; konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Érdeklődési területem a parodontológia és a konzerváló-esztétikai fogászat. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem 2010-ben, azóta a Konzerváló fogászat és esztétika tanszék rezidense, majd szakorvosa lettem. Azóta második szakvizsgám is megszereztem. A klinikai betegellátás mellett az oktatásban és kutatásokban is örömmel részt veszek. Már az egyetem alatt felkeltette az érdeklődésemet a szépség és egészség kapcsolata. Végzésem óta gyógyítom a fogágy-betegeket egy kiváló szakmai hírnevű rendelőben, mely nagy hatással volt nézeteimre. Számos nemzetközi kongresszus és irodalom alapján bátran állítom: egészséges fogágy nélkül nincs szép mosoly, esztétikai kezelés. Úgy gondolom, h mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy ebben részesülhessen és utána lehet folytatni az esztétikai kezelést.

arc-, állcsont- és szájsebész szakorvos, szakterület: szájsebészet, fogbeültetés, bölcsességfog eltávolítás
dentálhigénikus, fogászati szakasszisztens

2016-ban végeztem, mint fogászati asszisztens. Gyakorlati tapasztalatomat a Szegedi Fogklinikan szereztem, majd a bizonyítvány megszerzése után a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Tanszéken helyezkedtem el. 2017-ben elvégeztem a Dentálhigiénikus képzést Szegeden. 2017 óta dolgozom a Liget rendelő csapatában, ahol a fogászat valamennyi szakterületét sikerült elsajátítanom. Célom, hogy minden betegünk elégedetten, ragyogó mosollyal távozzon tőlünk.

fogorvos, fogpótlástan szakorvos
fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
fogorvos, dento-alveolaris sebész szakorvos, M.Sc. implantológia és szájsebészet