Ismerje meg csapatunkat!

Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2013-ban. A diploma megszerzését követően fogszabályozásból szakvizsgát tettem. 
Szakmai gyakorlataimat a madridi Universidad European, valamint az egyesült államokbeli University of Buffalo-n végeztem. A külföldön eltöltött közel egy év alatt megszerzett tudást igyekszem a mindennapi gyakorlatba átültetni és alkalmazni. Rendszeres résztvevője vagyok hazai és külföldi konferenciáknak, továbbképzéseknek. Törekszem arra, hogy minél széleskörűbb szemléletmódot szerezzek. A szegedi Fogorvostudományi Karon részt veszek a fogorvostan-hallgatók elméleti és gyakorlati oktatásában is.
Munkám során mindig próbálok oldott hangulatot teremteni. A legfontosabb számomra az, hogy a pácienseim ragyogó mosollyal, gyógyultan, és elégedetten hagyják el a rendelőt.

Szakterület:

általános fogászat / fogszabályozás

Beszélt nyelvek:

angol / spanyol / német
 

Fogorvos, szakterület: esztétikus tömések, endodoncia
Fogorvos

 A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán végeztem, mint fogorvos. Az egyetemi oktatásban részt véve körvonalazódott bennem, hogy a konzerváló fogászat és endodoncia, illetve a fogpótlástan témakörök képezik az érdeklődési köröm. Munkám során számomra a páciens komfortérzete és a munkám minősége a leginkább fontos. Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak rossz élményt nyújt egy fogorvosi rendelő ajtajának átlépése. Bízom benne, hogy ezt az elképzelést meg tudom változtatni és elégedetten, egy jó élménnyel távozik majd.

fogászati szakasszisztens
Dentálhigénikus, fogászati szakasszisztens

2016-ban végeztem, mint fogászati asszisztens. Gyakorlati tapasztalatomat a Szegedi Fogklinikan szereztem, majd a bizonyítvány megszerzése után a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Tanszéken helyezkedtem el. 2017-ben elvégeztem a Dentálhigiénikus képzést Szegeden. 2017 óta dolgozom a Liget rendelő csapatában, ahol a fogászat valamennyi szakterületét sikerült elsajátítanom. Célom, hogy minden betegünk elégedetten, ragyogó mosollyal távozzon tőlünk.