Ismerje meg csapatunkat!

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2013-ban. A diploma megszerzését követően fogszabályozásból szakvizsgát tettem. 
Szakmai gyakorlataimat a madridi Universidad European, valamint az egyesült államokbeli University of Buffalo-n végeztem. A külföldön eltöltött közel egy év alatt megszerzett tudást igyekszem a mindennapi gyakorlatba átültetni és alkalmazni. Rendszeres résztvevője vagyok hazai és külföldi konferenciáknak, továbbképzéseknek. Törekszem arra, hogy minél széleskörűbb szemléletmódot szerezzek. A szegedi Fogorvostudományi Karon részt veszek a fogorvostan-hallgatók elméleti és gyakorlati oktatásában is.
Munkám során mindig próbálok oldott hangulatot teremteni. A legfontosabb számomra az, hogy a pácienseim ragyogó mosollyal, gyógyultan, és elégedetten hagyják el a rendelőt.

Szakterület:

általános fogászat / fogszabályozás

Beszélt nyelvek:

angol / spanyol / német
 

fogorvos, szakterület: esztétikai fogászat, frontfog restaurációk

2017 júniusában végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Már a tanulmányaim megkezdésekor kiemelten érdekelt a konzerváló fogászat ezen belül is a biomechanika és az esztétikai fogászat. A 2015/2016-os tanév őszi szemeszterét az olaszországi Chietiben töltöttem a G. d'Annunzio egyetem Konzerváló Fogászati Tanszékén. Itt volt lehetőségem a konzerváló fogászati biomechanikai ismereteimet egy másik ország tanításai szerint is gyarapítani. Ezt a szakmai gyakorlati lehetőséget a IX. Jules Allemand Trophy Nemzetközi Anatómiai Rétegző Verseny első díjaként nyertem el.
Azóta is ez iránt a téma iránt érdeklődöm ami által célom, hogy minden páciens számára egy tartós, funkcionális és esztétikus megoldást találjak a fogak helyreállítására.

fogorvos, parodontógus szakorvos; konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Érdeklődési területem a parodontológia és a konzerváló-esztétikai fogászat. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem 2010-ben, azóta a Konzerváló fogászat és esztétika tanszék rezidense, majd szakorvosa lettem. Azóta második szakvizsgám is megszereztem. A klinikai betegellátás mellett az oktatásban és kutatásokban is örömmel részt veszek. Már az egyetem alatt felkeltette az érdeklődésemet a szépség és egészség kapcsolata. Végzésem óta gyógyítom a fogágy-betegeket egy kiváló szakmai hírnevű rendelőben, mely nagy hatással volt nézeteimre. Számos nemzetközi kongresszus és irodalom alapján bátran állítom: egészséges fogágy nélkül nincs szép mosoly, esztétikai kezelés. Úgy gondolom, h mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy ebben részesülhessen és utána lehet folytatni az esztétikai kezelést.

arc-, állcsont- és szájsebész szakorvos, szakterület: szájsebészet, fogbeültetés, bölcsességfog eltávolítás

A Szegedi Tudományegyetem általános orvostudomány karán végeztem 2014-ben summa cum lauda minősítéssel. Azóta a szegedi Arc- Állcsont és Szájsebészeti Klinikán dolgozom - először szakorvosjelöltként, majd 2020 óta szakorvosként.

Tanulmányaim során számos külföldi tanulmányúton vettem részt, köztük fél évet a liszaboni Unversidade Nova de Lisboa, 4 hónapot az egyesült államokbeli University of Buffalo, illetve a szlovéniai University of Ljubjana egyetemeken. Munkám során folyamatosan képzem magam, számos hazai és külfödi kongresszus és továbbképzés résztvevője voltam előadóként és hallgatóként:

 • Dr. Bartha Ferenc: Kemény- és lágyszöveti profil kialakítása a protetikai szempontok szerint, navigáltan behelyezett implantátum körül - Budapest, 2020
 • All-on-4® MALO Clinic sebészeti protokoll Armando Lopes-zel - Budapest, 2020
 • DTX Studio Implant szoftver kurzus . Szeged, 2019
 • Az ideális implantációs fogpótlás készítésének lágyrész esztétikai szempontjai (Prof. Dr. Windisch Péter, Dr. Molnár Bálint, Dr. Bartha Ferenc) - Szeged, 2019
 • Perspektívák a Paro-Implantológiában és a komprehenzív fogászatban - Szeged, 2015,2016,2017,2018,2019
 • MAÁSZT kongresszus - 2015,2016,2017,2018,2019
 • EACMFS - London 2016
 • Luca de Staviola - Ridge augmentation (online course)
 • Frank Zastrow - Biological Bone Augmentation (online course)
 • Giovanni Zuchelli - Soft tissue magagement around natural teeths and implants (online course)
 • Tomas Linkevičius - Zero Bone Loss Concepts (online course)
 • Federico Tirone - Soft tissue magagement course (online course)

A Liget Fogászati rendelőben a szájsebészeti beavatkozásokért vagyok felelős, ide értve a bölcsességfogak sebészi eltávolítását, implantációt, csontpótlást és egyéb fogmegtartó és esztétikai sebészeti beavatkozásokat is. Munkám során a precizitás jellemez és időt nem kímélve mindig a tökéletes eredményre törekszem kompromisszumok nélkül.

Tagságok:

 • Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság (MAÁSZT)
 • Magyar Állcsont-Ortopédiai és Fogszabályozási Társaság (MAFT)
dentálhigénikus, fogászati szakasszisztens

2016-ban végeztem, mint fogászati asszisztens. Gyakorlati tapasztalatomat a Szegedi Fogklinikan szereztem, majd a bizonyítvány megszerzése után a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Tanszéken helyezkedtem el. 2017-ben elvégeztem a Dentálhigiénikus képzést Szegeden. 2017 óta dolgozom a Liget rendelő csapatában, ahol a fogászat valamennyi szakterületét sikerült elsajátítanom. Célom, hogy minden betegünk elégedetten, ragyogó mosollyal távozzon tőlünk.

fogorvos, fogpótlástan szakorvos
fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
fogorvos, dento-alveolaris sebész szakorvos, M.Sc. implantológia és szájsebészet